Green Energy
Ελληνικά
English
Λέβητες Πέλλετ Λέβητες Πέλλετ Λέβητες Πέλλετ Λέβητες Πέλλετ Λέβητες Πέλλετ
ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET
ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΒΗΤΕΣ PELLET
ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ
ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ
ΣΟΜΠΕΣ ΠΕΛΛΕΤ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΞΥΛΟΥ & PELLET
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
ΞΥΛΟΥ & PELLET
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ
ΚΛΑΔΕΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ
ΚΛΑΔΕΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ
ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ & ΞΥΛΩΝ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ & ΞΥΛΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Τελευταία Νέα...

Τελευταία Νέα

papadimitriou-import.gr


Καύσιμο πέλλετ ξύλου 100%

ΠΩΛΗΣΗ  ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ

 

ΠΕΛΛΕΤ  ΑΠΟ 100% ΚΑΘΑΡΑ ΞΥΛΑ 

Αν και εσείς κουραστήκατε να σταματάει ο λέβητας κάθε λίγο και λιγάκι, η σόμπα να καπνίζει λες και καίει παλιά ελαστικά αυτοκινήτων, τότε δοκιμάστε τα πέλλετς που σας προτείνουμε, σας εγγυόμαστε ότι όχι μόνο θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι αλλά δεν θα τα αλλάζετε με κανένα άλλο.

 

 

Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση μας ανάλογα με τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε, σας προτείνει να επιλέξετε:

1. Πέλλετ εξαιρετικής ποιότητας υψηλής θερμικής απόδοσης κατασκευασμένο απο 100% ξύλο οξιάς.

    Θερμική απόδοση : 5,2kwh/kg

    Ποσοστό υγρασίας : <7%

    Ποσοστό στάχτης : <1,1%

    Διάμετρος : 6mm

    Πιστοποίηση : DIN 51731

    Συσκευασία : Σακούλες των 15 κιλών Χ70 σακούλες / παλέτα. Βάρος παλέτας 1.050 κιλά

 

2. Πέλλετ εξαιρετικής ποιότητας υψηλής θερμικής απόδοσης κατασκευασμένο απο 100% ξύλο kοννοφώρων .

    Θερμική απόδοση : 5,0kwh/kg

    Ποσοστό υγρασίας : <7%

    Ποσοστό στάχτης : < 0,9%

    Διάμετρος : 6mm

    Πιστοποίηση : DIN 51731

    Συσκευασία : Σακούλες των 15 κιλών Χ70 σακούλες / παλέτα. Βάρος παλέτας 1.050 κιλά

   

Για προσφορά επικοινωνείστε μαζί μας.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 

    Αξιότιμη κυρία, κύριε,

λόγω του ότι η αγορά έχει γεμίσει από ειδικούς ???  στα πέλλετ, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για το αντικείμενο. Γνωρίζοντας το πέλλετ θα αποφύγετε τις περιπέτειες από παγίδες που κάποιοι θα επιχειρήσουν να τοποθετήσουν κατα την αγορά σας, οι παγίδες αυτές είτε είναι εσκεμμένα τοποθετημένες  με σκοπό το όφελος, είτε απο άγνοια για εσάς θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα,  θα ταλαιπωρηθείτε και θα χάσετε χρήματα.

Τα πέλλετ χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες, τα Woodpellet που είναι κατασκευασμένα από 100% ξύλo, τα Biopellet που κατασκευάζονται από ενεργειακά φυτά και τα Agropellet που κατασκευάζονται από αγροτικά υπολλείμματα.  Εκτός όμως από τις βασικές κατηγορίες στην αγορά υπάρχουν πέλλετ που κατασκευάζονται με διάφορες μίξεις, αυτά αποτελούν υποκατηγορίες αλλά λόγο του ότι οι επιλογές στην μίξη είναι πάρα πολλές δεν υπάρχουν Standarts.

Η κορυφαία ποιότητα πέλλετ είναι αυτή των  woodPellets και ανάλογα με το είδος του δέντρου είναι ανάλογη και αξία τους.  Με σειρά καλύτερης ποιότητας  τα δέντρα είναι , Οξιά - Βελανιδιά, Έλατο, Πεύκο, κλπ.

Στην αγορά θα βρείτε πολλών ειδών πέλλετ και σχεδόν όλοι θα σας πουν ότι τα πέλλετ που πουλάνε είναι κατασκευασμένα από καθαρό ξύλο,  δυστυχώς όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ελάχιστοι  είναι οι επαγγελματίες που όντως έχουν αυτή την ποιότητα,  οι περισσότεροι πουλάνε πέλλετ που είναι κατασκευασμένα από μίξεις όπως, 40-50% διάφορα ξύλα & 60-50% αγροτικά υπολλείμματα ή ακόμη και άλλα απορρίμματα.

Ολοι σχεδόν  οι  κατασκευαστές όταν έχουν μια σταθερή ποιότητα αναγράφουν επάνω στην συσκευασία το είδους του ξύλου από το οποίο είναι  κατασκευασμένα τα πέλλετ, αυτοί που δεν το αναγράφουν ως συνήθως δεν έχουν σταθερή ποιότητα και για να κατεβάσουν το κόστος βάζουν μέσα ότι υλικά βρούν σε προσφορά.   

Τα πέλλετ ανάλογα με το χρώμα τους μπορούν να σας δείξουν περίπου την ποιότητα τους, στις παρακάτω φωτογραφίες σας δείχνουμε κάποια από αυτά. 

  

Πέλλετ χρώματος μπέζ κατασκευασμένο απο 100% καθαρό ξύλο οξιάς με φλοιό.  

 

 

Διάφορες μίξεις :

Αριστερά, ζαχαρί πέλλετ, κυπαρίσσι  με καλαμπόκι.      Δεξιά, καφέ πέλλετ, πεύκο με υπολείμματα

 

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι, σε μία σόμπα ή έναν λέβητα πέλλετ που καταναλώνει καφέ πέλλετ, στους αυλούς απαγωγής των καυσαερίων δημιουργείται 12-20% περισσότερο πουρί. Αυτό το μειονέκτημα είναι ορατό ιδιαίτερα στις σόμπες πέλλετ γιατί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μαυρίζει το μπροστινό τζάμι. Στους λέβητες το πρόβλημα θα το δείτε στην λειτουργία και στον καθαρισμό τους.Με το λευκό πέλλετ ο λέβητας θα δουλεύει δίχως διακοπή και η στάχτη θα είναι καθαρή, αντιθέτως με το καφέ πέλλετ, ο λέβητας πολύ συχνά θα εμφανίζει βλάβες και όταν τον καθαρίζετε εκτός από την στάχτη θα βρίσκετε κομάτια σαν σκληρή κρούστα καραμέλας. Αυτή η κρούστα είναι πυρίτιο και δημιουργείται από τα σκουπίδια που έχουν κάποια πολύ κακής ποιότητας πέλλετ.

Όλοι οι κατασκευαστές λεβήτων πέλλετ δηλώνουν ότι, όταν τα πέλλετ είναι κακής ποιότητας, μειώνεται η διάρκεια ζωής του λέβητα , ο λέβητας έχει πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του βγάζοντας συχνά  βλάβες και το σημαντικότερο, δεν ισχύει καμία εγγύηση καλής λειτουργίας όταν υπάρξει βλάβη από την κακή ποιότητα των πέλλετ.   

Παρακάτω στην δεξιά πλευρά της φωτογραφίας μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα από την καύση ενός λέβητα που καταναλώνει καφέ πέλλετ και στην δεξιά πλευρά τα αποτελέσματα της καύσης του ίδιου λέβητα που καταναλώνει πέλλετ από καθαρό ξύλο. 

 

Στην δεξιά φωτογραφία βλέπετε μιά σόμπα πέλλετ που καταναλώνει πέλλετ ξύλου και στην αριστερή φωτογραφία την ίδια σόμπα όταν καταναλώνει κακής ποιότητας καφέ πέλλετ. 

 

Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να προσέχετε την ποιότητα του πέλλετ που θα αγοράσετε, θα σας συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα να σταματήσετε να πληρώνετε τα απορρίμματα γα καθαρό ξύλο, ΔΕΝ σας συμφέρει .

 


 

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2013 -2014 

ΤΑ ΠΕΛΛΕΤ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ  ΑΠΟ  100% ΚΑΘΑΡΑ ΞΥΛΑ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΛΕΣ . 

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με τις ειδικές χαμηλές καλοκαιρινές τιμές και να  πληρώσετε μέσω της πιστωτικής σας κάρτας  σε 6 - 9 ή 12 ισόποσες χαμηλότοκες δώσεις, με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε την δεδομένη αύξηση των 10-20,00€ / τόνο  του Αυγούστου,  καθώς επίσης και τυχών άλες χειμερινές αυξήσεις ή και πιθανές ελείψεις λόγω κακών καιρικών συνθηκών, επικοινωνείστε μαζί μας για συγκεκριμένη προσφορά.

  

 

Για αποστολές εκτός Κιλκίς υπάρχει  επιπλέον κόστος μεταφοράς, παρακαλούμε να  επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ  ΤΟ  ΠΕΛΛΕΤ  ΠΡΙΝ  ΤΟ  ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ 

Γνωρίζοντας τα προβλήματα που κάποιοι επιτείδιοι δημιούργησαν στην αγορά πουλώντας σκουπίδια για πέλλετ ξύλου και επειδή είμαστε σίγουροι ότι αν δοκιμάσετε την ποιότητα μας πολύ δύσκολα θα την αλλάξετε, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το πέλλετ που σας προσφέρουμε.

Μπορείτε να παραγγείλετε και ένα μόνο σακουλάκι  15 κιλών, το συνολικό κόστος για μία σακούλα 15 κιλών με την μεταφορά είναι €19,90 το δέμα θα το παραλάβετε απο το ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Από τα €19,90   το προιόν κοστίζει με το ΦΠΑ 4,35€  τα υπολοιπα χρήματα είναι το κόστος μεταφοράς του ταχυδρομείου. 

Στείλτε μας e-mail ή τηλεφωνήστε μας για την παραγγελία σας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα { κάποιοι } εκμεταλλευόμενοι την μέχρι στιγμής άγνοια των καταναλωτών προσπαθούν να πουλήσουν  ως λευκό πέλλετ οξιάς το ζαχαρί πέλλετ που κατασκευάζεται από κυπαρίσσι και αγροτικά υπολείμματα καλαμποκιού. Δυστυχώς το καταφέρνουν, γιατί για να το ξεχωρίσει ο καταναλωτής θα πρέπει να δει και τις δύο ποιότητες μαζί  την μία δίπλα στην άλλη  ή να έχει πολύ καλή όσφρηση, οπότε θα μπορέσει να μυρίσει το ποπ κορν που προσπαθούν να του πλασάρουν για ξύλο δάσους και μάλιστα οξιάς. 

Στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας μπορείτε να διακρίνετε το καθαρό ( σκούρο μπέζ) πέλλετ από ξύλο οξιάς και στην δεξιά  το (ζαχαρί) πέλλετ που είναι κατασκευασμένο από κυπαρίσσι  και υπολείμματα καλαμποκιού.